Omakotisäätiö logo

Jenni

Lähihoitaja/virikekoordinaattori

Minä olen Jenni.


Olen työskennellyt vuodesta 2017 lähtien ryhmäkoti Rantaniityssä. Alun perin tein toimisto- ja logistiikka-alan töitä, mutta hoitotyö vei lopulta mennessään. Viihdyin päivittäisessä hoitotyössä vallan hyvin, mutta viriketoiminta oli kuitenkin sydäntäni lähellä. Toiminkin nyt kaikkien ryhmäkotien yhteisenä virikekoordinaattorina.


Hoitajana olen vastuullinen, huumorintajuinen ja kekseliäs. Koen vahvuudekseni uuden oppimisen ja kehittämisen. Teen töitä niin kokemuksella, osaamisellakuin persoonallisuudellanikin, joka tekee päivistä mielekkäistä ja työstä minun näköistäni.Minulle on tärkeää, että työn ohessa saan osallistua koulutuksiin ja kehittää osaamistani. Omakotisäätiöllä työskennellessäni olen opiskellut mm. validaatiota ja kinestetiikkaa.


Tässä työssä parasta on työkavereiden kanssa jaettu huumori. Työmme suunnittelemme yhdessä sujuvasti ja kiireettömästi. Virikeohjaajana pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisesti arjen mukavia hetkiä, jumppatuokioita, tapahtumia ja iloisia kohtaamisia.

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito