Omakotisäätiö logo

Yhteisöllisellä toiminnalla ja vertaistuella hyvinvointia ja yksinäisyyden torjuntaa kotona asuville
ikäihmisille.

Luontolähtöinen toiminta

Mielekäs tekeminen, sosiaaliset suhteet ja yhteenkuulumisen tunne. Siitä muodostuu tunne osallisuudesta. Senioritoiminta edistää yhteisöllisyyttä, jota ikäihmiset ovat itse mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa. Jokainen voi osallistua kiinnostuksensa ja voimiensa mukaan. ”Saamme viikkoon ryhtiä ja elämään jotain, mitä odottaa”.


Ikääntyneenä heikentynyt toimintakyky voi vaikeuttaa liikkumista ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Sen ei tarvitse olla este osallistumiseen. Kohtaamme kaikki yksilöllisesti ja etsimme yhdessä jokaiselle sopivaa toimintaa. Tarvittaessa etsimme vapaaehtoisen kaveriksi, jos yksin liikkeelle lähteminen tuntuu vaikealta.


Senioritoiminnan ryhmissä tutustut muihin, voit osallistua itseäsi kiinnostavaan toimintaan, pääset hyödyntämään taitojasi ja saat tarvittaessa tukea ja neuvoja vertaisilta ja työntekijöiltä. Ryhmät kokoontuvat pääosin Omakotisäätiöllä Puotilassa, mutta liikunnallista toimintaa ja retkiä järjestetään myös lähialueilla. Jos meiltä ei löydy itseä kiinnostavaa toimintaa, autamme etsimään sitä muualta. Tuemme myös ikäihmisten oman korttelitoiminnan käynnistämistä.


Sivu päivittyy pian. Luontotoiminnasta saat lisätietoa soittamalla 050313 3736 / Anne tai 050341 6670 / Laura.


Ota yhteyttä