Omakotisäätiö logo

Sairaanhoitaja kotihoitoon

Haemme dynaamiseen kotihoidon työyhteisöömme sairaanhoitajaa. Toivomme sinulta kokemusta kotihoidosta ja positiivista asennetta ikäihmisiä kohtaan. Sinulla on vuorovaikutustaidot kohdallaan ja osaat toimia rakentavasti työyhteisössä. Sinulta löytyy joustavuutta ja pelisilmää vaikeissakin tilanteissa. Olet innostunut työstäsi eikä uuden oppiminen ole mikään ongelma. Ajokortti on välttämätön.

 

Sairaanhoitaja toimii kotihoidon tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Tehtäviin kuuluvat asiakaskäynnit, RAI-arviointien ja hoitosuunnitelmien laatiminen, lääkehoidon toteuttaminen ym. hoitotyöhön liittyvät tehtävät yhdessä kotihoidon tiimin kanssa.

 

Tarjoamme toimivan työyhteisön, johon on helppo päästä mukaan. Saat kunnon perehdytyksen ja voit vaikuttaa työoloihin yhdenvertaisesti muiden tiimiläisten kanssa. Voit vaikuttaa työvuorosuunnitteluun omilla toiveilla. Panostamme hoidon laatuun antamalla aikaa asiakkaillemme. Näin työ on merkityksellistä myös sinulle, hoitoalan ammattilaiselle. Salla johtaa kotihoitoa valmentavan johtamisen opeilla itseohjautuvuuteen ja tiimihengen ylläpitoon: "Sen lisäksi, että panostamme hoitotyön laatuun, koemme tärkeäksi myös sen, että uudet työntekijät kokevat olonsa tervetulleeksi." Toimimme Itä-Helsingin alueella. Paikallisena toimijana olemme aina asiakasta lähellä, eikä työpäivä kulu ruuhkissa istuen.

 

Omakotisäätiö on toiminut samalla tontilla jo vuodesta 1963. Vaikka juuret ovat syvällä Puotilassa, ei Omakotisäätiö ole sammaloitunut, vaan kehittynyt ja kehittänyt osaltaan ikäihmisten hoitoa. Tänä päivänä säätiö tarjoaa monipuolisia palveluja ikäihmisille kotihoidosta ympärivuorokautiseen hoivaan. Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys, joka tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys korostuvat kaikessa toiminnassamme.


Palkka: 2917 €/kk.

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva.

Työsuhde alkaa: 10.7. tai sopimuksen mukaan.
Työaika: lähinnä päivätyö ma-pe.
Työehtosopimus: AVAINTES

Voit kysyä lisätietoa: kotihoidon osastonhoitaja Salla Reima, 0400 270 609, salla.reima@omakotisaatio.fi.

Lähetä hakemus henkilöstöpäällikkö Riikka Aholalle sähköpostitse osoitteeseen riikka.ahola@omakotisaatio.fi

Hakuaika: Hakuaika päättyy 18.6.2023. Haastattelemme jo hakuaikana. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä

 
 
 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito