Omakotisäätiö logo

Ravitsemispäällikkö

Omakotisäätiöllä on Puotilassa kaksi palvelutaloa, joissa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa 75 vanhukselle. Omatoimisille vanhuksille vuokrataan yksiöitä ja yhteisöllistä asumista sekä kotihoitoa. Valmistuskeittiössä tehdään ateriat ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille, kotihoitoon, vuokralaisille ja henkilökunnalle.  Keittiö on lounasaikaan auki myös ulkopuolisille.


Haemme asiakaspalveluhenkistä ravitsemispäällikköä valmistuskeittiöömme nykyisen ravitsemispäällikkömme siirtyessä eläkkeelle.

Toimenkuvaan kuuluu valmistuskeittiön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen, ruoanvalmistus sekä erilaiset suunnittelu- ja hallinnolliset tehtävät.  Ravitsemispäällikkö vastaa mm. valmistuskeittiön laitteiden toimivuudesta ja turvallisuudesta, toimittajien sopimuksista, omavalvontasuunnitelmasta, sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja työn suunnittelusta vuosikellon avulla. Ravitsemispäälliköllä on budjettivastuu. Ravitsemispäällikkö toimii neljän työntekijän esihenkilönä ja vastaa työyksikön kehittämisestä. Ravitsemispäällikkö on johtoryhmän jäsen.


Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin kello 7–15. Hakijalta edellytetään ikääntyneen ravitsemuksen erityisosaamista.

Lisätietoja antaa ravitsemispäällikkö Sisko Putkonen puhelin 0400 270 625, viikolla 10, viikolla 11 keskiviikkona ja torstaina 15.-16.3., viikolla 12 ja viikolla 13 keskiviikosta perjantaihin 29.-31.3.


Työ alkaa kesäkuun aikana sopimuksen mukaan.


Työehtosopimuksena on AVAINTES. Palkkatoivomus hakemukseen. Haku päättyy 31.3.2023.


Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen riikka.ahola@omakotisaatio.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.


Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

Näytä sivu

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä