Omakotisäätiö logo

Lähihoitajaopiskelija oppisopimuksella kesäksi!

Lähihoitajaopiskelija! Haluatko edistää kesällä opintojasi ja ansaita siinä samalla palkkaa?


Omakotisäätiöllä on mahdollisuus työskennellä kesän ajan oppisopimuksella. Tämä mahdollisuus on erinomainen varsinkin loppuvaiheen ja toisen vuoden opiskelijoille, mutta haussa otamme huomioon myös ensimmäisen vuoden opiskelijat.

Omakotisäätiö sijaitsee Puotilassa, meren ja metsän välissä, metroradan varrella. Viidessä ryhmäkodissamme ja kotihoidossa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä, joissa työskentelee hoitajia kolmessa vuorossa, viikon jokaisena päivänä. Ryhmäkodeissa arjen jakaa 15 muistisairasta ikäihmistä kussakin. Kotihoito tuottaa liikkuvan palvelunsa lähialueen kotona asuville ikäihmisille.


Lähihoitajan tehtäviin ryhmäkodeissakuuluu päivittäisen hoidon lisäksi kirjaaminen, lääkehoito, monipuolinen viriketoiminta ja aktiivinen omaisyhteistyö sekä saattohoito. Kotihoidossa tehtävät vaihtelevat päivittäisestä hygienian hoidosta lääkehoitoon ja kuntoutukseen.Kaikissa työtehtävissä sinulla on aina työyhteisön tuki, sillä uskomme, että yhdessä voimme olla enemmän.


Tarjoamme:


- Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu antaa mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Niinpä kesällä voit töiden lomassa suunnitella myös omia menojasi, eikä koko kesä mene ahertaessa!
- Sinulla on mahdollisuus jatkaa oppisopimusta syksyllä niin halutessasi.
- Hyvä perehdytys perehdytysvuoroissa oman ohjaajan kanssa heti työsuhteen alussa takaa sen, ettei sinua heitetä "syvään päätyyn", vaan saat varmuutta ja ohjausta heti oppisopimuksen alussa.
- Sinulle nimetään oma, kokenut lähihoitaja-ohjaaja, jonka avulla et vain aherra, vaan opit ja kehityt!


Tehtävässä onnistuminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa ja empaattista asennetta kanssaihmisiä kohtaan. Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja. Kotihoidon oppisopimusopiskelijalla tulee olla B-ajokortti.


Ota Riikkaan yhteyttä tai hae suoraan nettisivujemme kautta.


Omakotisäätiö on vuodesta 1963 ollut luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja. Tuotamme laadukkaita palveluja, joiden tavoitteena on taata vanhuksille hyvä elämä. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi tarjoamme kotihoidon palveluja sekä vuokra-asuntoja ikäihmisille. Teemme työtä vastuullisesti: tuottamamme palvelut ovat eettisesti kestäviä, panostamme henkilöstömme koulutukseen ja toimimme yksilöä kunnioittaen siten, että jokaisen ääni tulee kuuluviin.

Työpaikkamme on savuton. Työehtosopimuksena on AVAINTES.


Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työn luonne: 2-vuorotyö

Työehtosopimus: AVAINTES

Palkkaus: Palkka työehtosopimuksen ja kertyneiden osaamispisteiden mukaan

Haku päättyy: 30.4.2023. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita pikaisesti viestiä tulemaan.

Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, p. 050 528 9520 tai riikka.ahola@omakotisaatio.fi.

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

Näytä sivu

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä