Omakotisäätiö logo

Lähihoitaja ryhmäkotiin

Haemme tositarkoituksella uusia työkavereita ryhmäkoteihimme!

  

Omakotisäätiöllä on yhteensä viisi ryhmäkotia, jotka sijaitsevat kahdessa talossa, Mäntylässä ja Merilässä, merellisessä Puotilassa. 

Kutakin ryhmäkotia asuttaa 15 muistisairasta ikäihmistä, 15 persoonaa ja elämäntarinaa. Arkea heidän kanssaan jakaa meidän hoitajien ja avustavien työntekijöiden värikäs, huumorintajuinen ja ammattitaitoinen porukka. Olemme sopivan pieni, monikulttuurinen ja mukava työyhteisö, johon on helppo päästä mukaan.  

Meille Omakotisäätiöllä on tärkeää, että jokainen saa tehdä töitä omaa ammattitaitoaan ja persoonaa hyödyntäen. Me kanssaelämme asukkaidemme kanssa arjen surut ja murheet, joka vaatii osaamista niin kuntouttavasta hoitotyöstä, kirjaamisesta, lääkehoidosta, hoidon suunnittelusta kuin saattohoidostakin. Me emme kuitenkaan heitä sinua suoraan syvään päätyyn, vaan saat tehtäviisi aina riittävän pitkän perehdytyksen, jotta sinulla on varmuus toimia itse. Kannustamme myös kouluttautumaan ja autamme jokaista ammatillisessa kehittymisessä. 

Koska suunnittelemme jokaisessa yksikössä toimintasuunnitelman itse hoitajien kesken, on meillä aidosti mahdollisuus vaikuttaa arkeen ja työn laatuun. Työyhteisö tukee toisiaan ja hyödynnämme toistemme osaamista arjessa monipuolisesti. Hoitajamitoituksemme on jo nyt 0,7, joten töitä tehdään myös aina riittävällä mitoituksella. Vuoden 2023 kyselyssä ryhmäkotien työhyvinvoinnin arvosana oli 4,2/5. Ryhmäkodeissa vallitseekin hyvä tekemisen meininki ja ilmapiiri, jossa on hyvä tehdä töitä. Meillä jokaisella on paikka työyhteisössämme.  

Odotamme, että sinulla on taskussa lähihoitajan tutkinto, tai olet viittä vaille valmis lähihoitaja. Työ on omien toiveidesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä. Töitä teemme suomen kielellä, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus vanhustyöstä on eduksi, mutta ei edellytys. Sen sijaan lain mukainen rokotussuoja sinulla tulee olla.  

Tarjoamme sinulle:  

 • Urakehitysmallin, jonka avulla voit kasvaa ja kehittyä lähihoitajan ammatissa ja nostaa omia ansioitasi
 • Työehtosopimus AVAINTES
 • Koulutusmyönteinen työyhteisö ja jatkuva tuki ammatilliselle kasvulle 
 • Työterveyshuolto Finlassa  
 • Mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin 
 • Aito mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää oman yksikön toimintaa 
 • Omakotisäätiön oma palkitsemismalli kannustaa kehittämään ja kehittymään 
 • Smartum-etu liikuntaan, liikkumiseen ja kulttuuriin 
 • Tyhypäivät ja muut vapaa-ajanriennot yhteisöllisyyden tukena  


Työ alkaa sopimuksen mukaan
Palkkaus: 2245,25 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorolisät

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen sähköpostitse: riikka.ahola@omakotisaatio.fi, puhelin 050 5289 520

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

Näytä sivu

 • Palkkaus

  Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


 • Yhteistä toimintaa
  Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

 • Työterveyshuolto

  Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä