Omakotisäätiö logo

Hoitaja kesätöihin


Ainahan se on mielessä – Kesä!


Etsimme vauhdikkaaseen porukkaamme hoitajia kesälle 2023. Viisi ryhmäkotia ja kotihoito kaipaavat tekijöitä joustavasti toukokuulta syyskuulle asti. Voit tehdä joko lyhyemmän pätkän tai ahertaa koko kesän.

Olit sitten alan konkari tai vasta koulun penkillä pakertava opiskelija, olet tervetullut värikkääseen porukkaamme. Myös oppisopimus kesällä onnistuu!Olitpa sitten konkari, alalle palaava tai opiskelija, niin emme heitä sinua suoraan "syvään päätyyn", vaan takaamme hyvän perehdytyksen perehdytysvuoroissa.Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa toiveidesi mukaan.


Tärkeimmät työkalumme eivät ole henkilönostin ja kirjaamisohjelma (vaikka molempia käytämmekin päivittäin). Meille on tärkeää hyvä tekemisen meininki, joka perustuu osaamiseen, huumoriin ja oikeaan asenteeseen. Kiitokseksi omasta työpanoksestasi saat sinua tukevan työyhteisön ja joustavan työvuorosuunnittelun, jonka avulla kesä ei ole pelkkää ahertamista, vaan aikaa löytyy myös kesän riennoille. Kirjaamisjärjestelmänä meillä on Doma Care.


Sinulta toivomme kokemusta vanhustyöstä, etenkin muistisairaiden hoidosta, sekä lain vaatimaa rokotussuojaa. Suoritettu tutkinto on plussaa, mutta opiskelijat ovat yhtä tervetulleita porukkaamme. Meillä jokainen kesätyöntekijä ja keikkari on osa työyhteisöä, osa meidän porukkaa. Mainittakoon, että harvempi meille onkaan ihan vain kesäksi jäänyt.


Käy tsekkaamassa ryhmäkotien ja kotihoidon esittelyt verkkosivuiltamme.
Lisää kuvia, videoita ja tarinoita löytyy myös somekanaviltamme!
Instagram: Omakotisaatio Facebook: Omakotisäätiö


Työ alkaa: Joustavasti sopimuksen mukaan

Työn luonne: 2-vuorotyö/3-vuorotyö toiveidesi mukaan

Työehtosopimus: AVAINTES

Palkkaus: Valmis lähihoitaja ryhmäkodissa 2196,92 + kokemus- ja vuorolisä. Kotihoidossa 2392,60 €.

Haku päättyy: 30.4.2023. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita pikaisesti viestiä tulemaan.

Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, p. 050 528 9520 tai riikka.ahola@omakotisaatio.fi.

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä

 
 
 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito