Omakotisäätiö logo

Hoiva-avustaja ryhmäkotiin

Ryhmäkoti Rantaniitty etsii uutta työkaveria!


Haemme pieneen ja kotoiseen ryhmäkotiimme yhtä hoiva-avustajaa. Rantaniitty sijaitsee Merilän palvelutalossa Helsingin Puotilassa, meren ja metsän välissä, metroradan läheisyydessä.


Ryhmäkodissamme arjen jakaa 15 muistisairasta ikäihmistä ja me, hoiva-alan ammattilaiset. Panostamme asukkaidemme hyvinvointiin, viriketoimintaan ja aktiiviseen arkeen, ulkoilemme ja touhuamme.


Hoiva-avustajan tehtäviin kuuluu asukkaidemme kokonaisvaltainen, hyvä ja inhimillinen hoito. Toivomme, että sinulla on jo hoiva-alan koulutus, mutta voit myös opiskella hoiva-avustajaksi työn ohessa.Kaikissa työtehtävissä sinulla on aina työyhteisön tuki, sillä uskomme, että yhdessä voimme olla enemmän.


Tehtävässä edellytetääntartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.


Tarjoamme:

- Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu antaa mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.
- Meillä on mahdollisuus opiskella myös oppisopimuksella hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi.
- Vuosittainen Smartum-etu pitää sinun liikkeessä!
- Omakotisäätiön sisäisen palkitsemismallin avulla palkitaan henkilöstöä monipuolisesti.

Omakotisäätiö on vuodesta 1963 ollut luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja. Tuotamme laadukkaita palveluja, joiden tavoitteena on taata vanhuksille hyvä elämä. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi tarjoamme kotihoidon palveluja sekä vuokra-asuntoja ikäihmisille. Teemme työtä vastuullisesti: tuottamamme palvelut ovat eettisesti kestäviä, panostamme henkilöstömme koulutukseen ja toimimme yksilöä kunnioittaen siten, että jokaisen ääni tulee kuuluviin. Työpaikkamme on savuton. Työehtosopimuksena on AVAINTES.

Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan

Työn luonne: 2-vuorotyö

Työehtosopimus: AVAINTES

Palkkaus: 1934,71 + kokemus- ja vuorolisät

Haku päättyy: 19.2.2023. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita pikaisesti viestiä tulemaan.

Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, p. 050 528 9520 tai riikka.ahola@omakotisaatio.fi.

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

Näytä sivu

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä