RyhmäKoti

Ryhmäkodeissa tarjoamme kodinomaista ja turvallista asumista muistisairaille vanhuksille. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta huolehtii asukkaistamme ympärivuorokauden. Ammattitaitoomme kuuluu asukkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin vastaaminen, virikkeellisestä ja sosiaalisesta elämästä huolehtiminen, omaisten huomioiminen sekä läsnäolo. Huolehdimme myös asukkaidemme terveydenhoidosta. Muistisairaan asukkaan hoitaminen on osa ammattitaitoamme.

Sairaanhoitajat ja muu hoitohenkilökunta vastaavat hoivasta ja huolenpidosta. Fysioterapeutit ja vapaa-ajan ohjaaja suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa säännöllistä kuntoutus- ja harrastetoimintaa. Lääkäri vastaa lääketieteellisestä hoidosta.

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista. Palveluasumisemme piiriin voi tulla yksityisesti tai Helsingin kaupungin palvelusetelillä.

Ympärivuorokautista palveluasumista varten meillä on viisi ryhmäkotia. Yhdessä ryhmäkodissa on viisitoista asukasta. Asukas voi valita yhden- tai kahdenhengen huoneen. Ryhmäkodeissa on runsaasti yhteisiä sosiaalisia tiloja ja parvekkeita. Asiakaspäälliköltämme saa lisätietoa ympärivuorokautisesta palveluasumisesta.

Katso hinnasto

Ajankohtaista

Lokakuu ohjelma

04.10.2017 12:57

Lue lisää »

Mustitunnelissa muistojen virtaa

25.09.2017 11:06

Metropolian sairaanhoitajaopiskelijat, Siriporn, Henna, Satu, Jasmin, Tiia, Patricia ja Miia ideoivat muistitunnelin Omakotisäätiön palvelutalojen väliseen tunneliin.

Lue lisää »

Varo valepoliisia - Poliisi ja pankit eivät kysele pankkitietoja tai tunnuksia puhelimitse

05.06.2017 16:55

Poliisitarkastaja Jyrki Aho poliisihallituksesta on pyytänyt jakamaan tiedotetta huijausyritysten pysäyttämiseksi.

Lue lisää »

Kotisiivous palvelusetelillä

23.03.2017 15:26

Tarjoamme nyt myös kotisiivousta Helsingin kaupungin palvelusetelituottajana.

Lue lisää »

Tarinasäveltäminen

15.03.2017 11:57

Tarinasäveltäminen on vapaata musiikki-ilmaisua. Toiminnassa on mukana musiikillisen tarinan kertoja eli tarinasäveltäjä sekä tarinasävellyttäjä, joka on kuuntelija ja teoksen muistiin merkitsijä. Tarinasävellys kirjoitetaan puhtaaksi kuvionuoteilla.

Lue lisää »

Omaishoito

23.02.2017 15:09

Omaishoidontuen palveluseteli on yksi tapa järjestää omaishoitajan lakisääteisen vapaan aikainen hoito kodin ulkopuolella tai kotiin annettavana palveluna.

Lue lisää »
Ruokalista (16.10. - 20.10.)

Tiistai (8,50/7,50 €)

Nakkistroganov
kookosjogurtti
kukkakaalikeitto

Keskiviikko (8,50/7,50 €)

Broilerkeitto
Ohukaiset ja hillo
Uuniperunat ja juustomaissitäyte

Torstai (8,50/7,50 €)

Lime-yrttikalaleike
Mansikka-vadelmarahka
Valkosipuli-perunakeitto

Perjantai (8,50/7,50 €)

Jauheliha-kasviskastike
Suklaamousse
Parsakaalisosekeitto