RyhmäKoti

Ryhmäkodeissa tarjoamme kodinomaista ja turvallista asumista muistisairaille vanhuksille. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta huolehtii asukkaistamme ympärivuorokauden. Ammattitaitoomme kuuluu asukkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin vastaaminen, virikkeellisestä ja sosiaalisesta elämästä huolehtiminen, omaisten huomioiminen sekä läsnäolo. Huolehdimme myös asukkaidemme terveydenhoidosta. Muistisairaan asukkaan hoitaminen on osa ammattitaitoamme.

Sairaanhoitajat ja muu hoitohenkilökunta vastaavat hoivasta ja huolenpidosta. Fysioterapeutit ja vapaa-ajan ohjaaja suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa säännöllistä kuntoutus- ja harrastetoimintaa. Lääkäri vastaa lääketieteellisestä hoidosta.

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista. Palveluasumisemme piiriin voi tulla yksityisesti tai Helsingin kaupungin palvelusetelillä.

Ympärivuorokautista palveluasumista varten meillä on viisi ryhmäkotia. Yhdessä ryhmäkodissa on viisitoista asukasta. Asukas voi valita yhden- tai kahdenhengen huoneen. Ryhmäkodeissa on runsaasti yhteisiä sosiaalisia tiloja ja parvekkeita. Asiakaspäälliköltämme saa lisätietoa ympärivuorokautisesta palveluasumisesta.

Katso hinnasto

Ajankohtaista

Tervetuloa vapaaehtoisten saattohoitokoulutukseen

07.07.2017 08:09

Vapaaehtoisena saattohoidossa – lähimmäisenä kuolevan rinnalla Saattohoidossa tuetaan ja hoidetaan kuolevaa ihmistä ja hänen läheisiään yksilöllisellä ja inhimillisellä, parhaalla mahdollisella tavalla. Saattohoidon vapaaehtoisena olet rinnalla kulkija ja lähimmäinen.

Lue lisää »

Hemmotteluhetkiä tiedossa

15.06.2017 17:21

Iloinen yllätys Itiksen Gigantilta.

Lue lisää »

Varo valepoliisia - Poliisi ja pankit eivät kysele pankkitietoja tai tunnuksia puhelimitse

05.06.2017 16:55

Poliisitarkastaja Jyrki Aho poliisihallituksesta on pyytänyt jakamaan tiedotetta huijausyritysten pysäyttämiseksi.

Lue lisää »

Kotisiivous palvelusetelillä

23.03.2017 15:26

Tarjoamme nyt myös kotisiivousta Helsingin kaupungin palvelusetelituottajana.

Lue lisää »

Tarinasäveltäminen

15.03.2017 11:57

Tarinasäveltäminen on vapaata musiikki-ilmaisua. Toiminnassa on mukana musiikillisen tarinan kertoja eli tarinasäveltäjä sekä tarinasävellyttäjä, joka on kuuntelija ja teoksen muistiin merkitsijä. Tarinasävellys kirjoitetaan puhtaaksi kuvionuoteilla.

Lue lisää »

Rekrytointi uutisia

09.03.2017 14:24

Omakotisäätiöllä on tarjolla lähihoitajille tai lähihoitajaopiskelijoille eri mittaisia sijaisuuksia erityisesti kesällä

Lue lisää »

Omaishoito

23.02.2017 15:09

Omaishoidontuen palveluseteli on yksi tapa järjestää omaishoitajan lakisääteisen vapaan aikainen hoito kodin ulkopuolella tai kotiin annettavana palveluna.

Lue lisää »
Ruokalista (21.08. - 25.08.)

Maanantai

Stroganov
Jogurttijuoma
Palsternakkakeitto

Tiistai (8,50/7,50 €)

Kalkkunaleike
Mansikkakiisseli
Itämainen keitto

Keskiviikko (8,50 €)

Bataatttikeitto
ravintola auki 11.00-12.30
Annosjogurtti

Torstai (8,50/7,50 €)

Lihakeitto
Ohukaiset ja hillo
Punajuuripihvit ja kermaviilikastike

Perjantai (8,50/7,50 €)

Paahdettu kanafile
Appelsiini-mandariinikiisseli
Porkkanasosekeitto