Kotihoito

Kotihoidon vakituinen henkilökuntamme vastaa kotihoidon palvelujen toteuttamisesta. Työntekijät liikkuvat Puotilan lähialueella maanantaista perjantaihin kello 8-16 välisenä aikana. Kotisi kunnioittaminen ja toiveittesi kuuleminen ovat sydämenasioita työntekijöillemme. Voit sopia palvelukoordinaattorimme kanssa, millainen apu vastaan parhaiten tarpeitasi. Kotisiivouksen toteutukseen voit hakea Helsingin kaupungin palveluseteliä. Lisäinfoa kotisiivouksen palvelusetelin hakemisesta ja myöntämiskriteereistä löydät Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Kotihoidon omavalvontasuunnitelma (pdf-tiedostona)
Kotisiivouksen omavalvontavalvontasuunnitelma (pdf-tiedostona)

Vuokralaisena Omakotisäätiöllä

Omakotisäätiön vuokralaisena voit saada kotihoidon palveluja myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Palvelutalossa tapahtuvaan kotihoitoon voit hakea Helsingin kaupungin kotihoidon palveluseteliä. Lisäinfoa kotihoidon palvelusetelin hakemisesta ja myöntämiskriteereistä löydät Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Omaishoitajan vapaapäivät palvelusetelillä

Omakotisäätiö mahdollistaa omaishoitajien vapaapäivät palvelusetelituottajana. Omaishoidon tukea saavalla omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata vähintään kolme vuorokautta sellaista kalenterikuukautta kohti, jonka aikana hän on yhtäjaksoisesti tai vähäisin keskeytyksin (ei ylitä viittä vuorokautta) sidottu hoitoon ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin. Helsingin kaupungin verkkosivuilta löytyy ohjeita, kuinka palveluseteliä voi hakea linkki Helsingin kaupungin sivuille.

Ajankohtaista

Tervetuloa Kuntojumppaan kaikki Puotilan ikäihmiset!

12.01.2018 16:36

Kuntojumppa (maksuton, avoin ryhmä) on ikääntyneille tarkoitettu liikuntaryhmä, jossa tehdään erilaisia harjoitteita fysioterapeutin ohjauksessa.

Lue lisää »

Tammikuun tapahtumia

02.01.2018 13:54

Lue lisää »

Omaiskyselyn tuloksia

02.01.2018 14:17

Omaisille suunattu kysely toteutettiin syksyllä 2017. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on 75 asiakasta. 45 omaista vastasi kyselyyn.

Lue lisää »
Ruokalista (15.01. - 19.01.)

Maanantai (8,50/7,50 €)

Kalapyörykät
Kiisseli
Purjokeitto

Tiistai (8,50/7,50 €)

Makkarakastike
Parsakeitto
Mustikkahyve

Keskiviikko (8,50/7,50 €)

Jauhelihakeitto
Pannukakku ja hillo
Uuniperunat ja broilertäyte

Torstai (8,50/7,50 €)

Uunikala
Raparperikiisseli ja kerma
Kukkakaalikeitto

Perjantai (8,50/7,50 €)

Pannupihvit ja paistettu sipuli
Suklaakiisseli
Porkkana-hernesosekeitto