Omakotisäätiö logo

MEILTÄ SAAT APUA ARKEEN!

 • Lääkehoito
 • Kotisairaanhoito
 • Lyhytaikainen hoiva tai asiointiapu esimerkiksi sairaalasta kotiutuminen
 • Hygieniassa avustaminen
 • Ulkoilu ja kuntoutus
 • Läsnäolo ja asiointi
 • Maksuton senioritoiminta
 • Hyvinvointipalvelut
 • Ateriapalvelu

SOITA SALLALLE

0400 270 609

Pätevää, tuttua ja turvallista kotipalvelua Helsingissä

Kotihoitoa Helsingissä

Omakotisäätiö on yksityinen kotihoidon palveluntuottaja. Omakotisäätiön kotihoidon tiimissä on reipas ja iloinen ilmapiiri. Vakituiset työntekijämme Salla, Tanja, Tua, Arja,  Katja, Tatjana, Hidayo, Aili ja Yusuf auttavat sinua tarpeittesi mukaan. Toimimme pääasiassa Vartiokylän, Puotilan, Itäkeskuksen, Vuosaaren, Herttoniemen, Marjaniemen, Tammisalon, Myllypuron, Kontulan, Kivikon ja Mellunkylän ympäristössä. Tuotamme palveluja ma-su kello 8-21.


Kotihoidon hinta

Arkisin tuntiveloitus on 43,05 euroa. Huomioithan, että kotitalousvähennyksen avulla kotihoidonpalveluja saa edullisesti. Sadan euron omavastuun jälkeen voit saada kotihoitoa 17,22 €/tunti!


Omakotisäätiö on myös kotihoidon ja omaishoidon tuen kotiin annettavan palvelun palvelusetelituottaja. Helsingin kaupungin myöntämällä palvelusetelillä voit saada helpotusta kotihoidon kuluihin. Palvelusetelillä tuntiveloitus on aina 47,28 €/tunti riippumatta palvelun ajankohdasta. Palvelusetelin määrään vaikuttaa tulot eli sen mukaan määräytyy omavastuuosuus.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä  yksilöllisiä tarpeitasi vastaava palvelukokonaisuus. Kartoituskäynti on maksuton!


Terveisin,

Salla Reima

Kotihoidon osastonhoitaja


Puhelinnumero 0400 270 609

salla.reima@omakotisaatio.fi

Helsingin kaupungin palveluseteli

Helsingin kaupunki myöntää palvelusetelin arviointijakson jälkeen. Lisätietoa saa Helsingin kaupungin seniori-infosta ma-pe 9-15 puh. 09 310 44556.


Kotipalveluja ovat:

 • Kotisairaanhoitopalvelut: lääkehoito, haavanhoito, mittaukset kuten verenpaine ja verensokeri sekä muut sairaanhoidolliset tehtävät. Kotisairaanhoidosta vastaavat sairaanhoitajamme Salla, Tanja ja Tua.
 • Kotihoidon palvelut: hygienian hoidossa avustaminen, kodin huolto kuten vaatehuolto ja yleinen siisteys, läsnäolo, kuntoutus, ulkoilu, asiointi, saattopalvelu
 • Lyhytaikainen hoiva tai asiointiapu esimerkiksi sairaalasta kotiutuessa: varmistamme, että kotiutuminen on turvallista; apteekki- ja kauppakäynnit, kotiutusohjeiden mukainen kuntoutus ja hoito ym. palvelut.
 • Lisäpalvelut: teemme yhteistyötä hammashoidon ja hyvinvointipalvelujen kanssa. Järjestämme kotiisi esimerkiksi hammaslääkärin, kampaajan tai jalkojenhoitajan.
 • Kotihoito auttaa myös maksuttoman senioritoiminnan piiriin.
 • Ateriapalvelu - toimitamme maukkaan ja ravitsevan aterian kotiin. Ateriaan kuuluu lämmitettävä pääruoka, tuoresalaatti ja jälkiruoka. Aterian saa myös viikonlopuksi.

Ruokalista 23 (5.-9.6.) pdf - tiedosto

Ruokalista 24 (12.-16.6.) pdf - tiedosto

Ruokalista 25 (19.-22.6.) pdf - tiedosto

Ruokalista 26 (26.-30.6.) pdf - tiedosto

Ruokalista 27 (3.-7.7.) pdf - tiedosto

Ruokalista 28 (10.-14.7.) pdf - tiedosto

Ateriapalvelu

Toimitamme maukkaan ja ravitsevan aterian kotiin - myös viikonloppuisin. Ateriaan kuuluu lämmitettävä pääruoka, tuoresalaatti ja jälkiruoka. Aterian saa myös viikonlopuksi.

Siivouspalvelu

Luotettava ja pätevä kotisiivoojamme Luting siivoaa kotiasi tarpeittesi mukaan. Andre auttaa aina tarvittaessa. Voit tilata meiltä perussiivouksen lisäksi esimerkiksi viikkosiivouksen, joulusiivouksen tai vaikka ikkunanpesun.


Tuntiveloitus on 38,88 euroa. Kotitalousvähennyksen avulla kotisiivousta saa edullisesti. Sadan euron omavastuun jälkeen kotisiivousta voi saada 15,55 €/tunti! Myös Helsingin kaupungin myöntämällä palvelusetelillä voi saada helpotusta kotisiivouksen kuluihin (37,75 €/h). Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti kotiisi.


Puhelinnumero

050 3066 279

Ota yhteyttä