Vuokra-asuminen

Jos asuminen alkaa tuntua turvattomalta nykyisessä kodissa, voimme tarjota erilaisia asumisvaihtoehtoja kuten vuokra- tai solusuntoja. Asumisen turvallisuutta lisää talon sisäinen, nopeasti hälytykseen reagoiva turvapuhelinpalvelu. Voit saada iloa arkeesi osallistumalla KANTO-hankkeen maksuttomaan toimintaan.

Kotihoidon palveluihin voit saada Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelin. Ilman palveluseteliä, itsemaksavana voit saada kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Vuokra-asunto

Vuokra-asuntomme ovat palvelutalo Merilässä. Vuokra-asunto on 44 neliöinen yksiö parvekkeella.

Asumisen yhteyteen voit sopia kotihoidon henkilökuntamme kanssa sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi ateriapalvelun, henkilökohtaista hoivaa tai kotisairaanhoidon palveluja. Voit tilata myös siivousta, vaatehuoltoa sekä kauppa- ja muuta asiointipalvelua.

Soluasunto

Yhteisö Apilassa on omatoimista asumista tukevaa yhteisöasumista. Vuokraan kuuluu oma huone tilavalla wc:llä ja suihkutilalla. Yhteistiloista löytyy keittiö ja avarat oleskelutilat parvekkeineen. Soluasunnon lisäksi voit tilata itselle sopivan ateriapaketin sekä kotihoidon palveluja.

 

 

Yhteystiedot

Puotilantie 3, 00910 Helsinki