Kokeile vaikka tunti viikossa!

Voit saada uutta sisältöä arkeen, kun sairaanhoitaja on kanssasi kiireettömästi. Voit käydä läpi sinulle tärkeitä asioita ja saat apua terveydentilaasi liittyvissä kysymyksissä.
Mitäpä, jos saisit seuraa kerran viikossa ja pääsisit ulkoilemaan kaikessa rauhassa?
Ota yhteyttä puhelin 0400 270609.

Omakotisäätiö tarjoaa opiskelijoille työssäoppimispaikkoja (KOS), kesätöitä ja keikkaa sekä oppisopimuspaikkoja. Meillä on myös lukuisia hyviä kokemuksia oppilaitosyhteistyöstä erilaisista projekteista opinnäytetöihin ja näyttöihin.

Meille ovat tervetulleita oppimaan hoitoalan opiskelijat (lähihoitajat, hoiva-avustajat, sairaanhoitajat) sekä laitoshuollon ja ravitsemisalan opiskelijat. Harjoittelun voi suorittaa ryhmäkodeissa, kotihoidossa tai keittiössä. Ryhmäkodeissa on myös mahdollisuus opiskella oppisopimuksella lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi.

Omakotisäätiöllä on pitkät perinteet yhteistyöstä oppilaitosten kanssa. Huomioimme erilaiset oppijat sekä eri taustoista ja kulttuureista tulevat opiskelijat. Monikulttuurinen työyhteisömme on omiaan huomioimaan muuttuvan työelämän tarpeet. Tarjoamme laadukasta ja lämminsydämistä hoivaa, kotoisalla otteella, pilke silmäkulmassa. Hyvän ja yksilöllisen ohjauksen vuoksi saamme toistuvasti kiittävää palautetta opiskelijoiltamme, joista useat hakevat meille harjoitteluun uudestaan, tai jäävät keikkatöihin, jopa vakkarihommiin.

”Päädyin Merilään harjoittelun kautta, ja nyt keikkailen säännöllisesti. Vuosi talossa on ollut mielenkiintoinen. Töissä on letkeä ilmapiiri ja kivat työkaverit. Töitä tehdään omalla persoonalla, jokainen saa olla oma itsensä. Virheistä ei osoitella sormilla, vaan keskitytään oppimaan. Vanhuksia kohdellaan kunnioittavasti ja hoito on laadukasta. Olen onnekas ollessani osa tätä huikeaa ammattilaisten tiimiä.”

Ota yhteyttä henkilöstöpäällikkömme ja kysäise lisää. Riikka Ahola, riikka.ahola@omakotisaatio.fi, p. 050 5289520

 

 

 

 

Yhteystiedot

Puotilantie 3, 00910 Helsinki