Luotettava työnantaja

Omakotisäätiö on luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Säätiössämme työskentelee 80 työntekijää vakituisessa työsuhteessa. Jokaisessa työyksikössä työntekijät voivat yhdessä kehittää omaa toimintaansa ja vaikuttaa oman työn tekemiseen. Myös työvuorosuunnitteluun voi vaikuttaa työaika-autonomian avulla. Työyksiköissä on lämmin ja välitön työilmapiiri. Teemme työtä ammattitaidolla ja suunnittelemme täydennyskoulutusta toiminnasta nousevien tarpeiden mukaisesti. Työehtosopimuksena on AVAINTES.

Viime vuosina olemme keskittyneet muistisairaan henkilön kohtaamiseen validaation avulla. Olemme opiskelleet myös kinestetiikkaa. MaPa- koulutuksen (haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta) avulla harjoittelemme vaikeiden tilanteiden hallintaa. Seuraavaksi arvioimme työtämme Elo-D® -havainnoinnin avulla. Menetelmä antaa tietoa muistisairaan ihmisen ilmaisemista hyvinvoinnin kokemuksista.

Vastuuhoitajamallin avulla turvaamme asukkaidemme omannäköisen arjen. Säätiön toiminnan perustana on yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.

Opiskelijat:
Teemme kiinteää yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Oppisopimuskoulutus on myös mahdollista.  

Opiskelijat voivat tehdä meillä eri mittaisia sijaisuuksia harjoittelujakson jälkeen. Monet opiskelijat ovat jääneet meille töihin valmistumisensa jälkeen – tuttu ja turvallinen työyhteisö.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Yhteystiedot

Puotilantie 3, 00910 Helsinki