Kotihoito

Luotettavaa, pätevää, tuttua ja turvallista kotihoitoa ikäihmisille

Kokeile vaikka tunti viikossa!

Voit saada uutta sisältöä arkeen, kun sairaanhoitaja on kanssasi kiireettömästi. Voit käydä läpi sinulle tärkeitä asioita ja saat apua terveydentilaasi liittyvissä kysymyksissä.
Mitäpä, jos saisit seuraa kerran viikossa ja pääsisit ulkoilemaan kaikessa rauhassa?
Ota yhteyttä puhelin 0400 270609.

Kotihoito, Helsinki

Meiltä saat apua, kun arjen toimet alkavat käydä turhan raskaiksi. Suunnittelemme kanssasi sinulle sopivan kotihoidon palvelukokonaisuuden. Tutut, ammattitaitoiset hoitajat auttavat sinua arjen toiminnoissa ja takaavat, että kotihoito on laadukasta . Meillä on myös maksutonta toimintaa päiviesi iloksi KANTO-hankkeen toimesta Puotilantie kolmessa. Birgitta Bakker kertoo mielellään, millaista toimintaa on tarjolla.

Meillä on pitkä kokemus ihmisten parissa – itse säätiö on toiminut jo vuodesta 1911 alkaen. Aluksi säätiö tarjosi tukea pienille orpolapsille. Ikäihmisille olemme tuottaneet palveluja vuodesta 1963. Toimialueemme on lähellä kotiasi Itä-Helsingissä. Tuotamme palveluja ma-su kello 8-21.

Toiminta-ajatuksenamme on auttaa kotona asuvia ikä-ihmisiä kokonaisvaltaisesti siten, että löydämme kotihoidon lisäksi ikä-ihmisen elinympäristön voimavarat kotona selviytymisen tueksi; naapurit, aikaisemmat ystäväsuhteet, sukulaiset, Kanto-hankkeen ystävätoiminta, Kanto-hankkeen kautta uutta toiminnallisuutta, uusia ystäviä ym.

Kotihoito palvelut ovat:

  • Kotisairaanhoitopalvelut
  • Kotihoitopalvelut: ulkoilu, kotihoiva, saattopalvelu, asiointi, oman keittiömme ruoka kotiisi toimitettuna ja muu avustaminen kotona.
  • Toimitamme maukkaan ja ravitsevan aterian kotiin. Ateriaan kuuluu lämmitettävä pääruoka, tuoresalaatti ja jälkiruoka. Aterian saa myös viikonlopuksi
  • Olemme myös kotihoidon ja omaishoidon tuen kotiin annettavan palvelun palvelusetelituottaja.
  • Ruokalista:

Ruokalista 3 ( 17.1- 21.1.2022) pdf-tiedosto

Ruokalista 4 (24.1 -28.1.2022) pdf-tiedosto

Ruokalista 5 ( 31.1.- 4.2.2022) pdf-tiedosto

Ruokalista 6 ( 7.2-11.2.2022) pdf-tiedosto

 

 

Yhteystiedot

Puotilantie 3, 00910 Helsinki