Avoimet työpaikat

Hoiva-avustaja – sijaisuuksia ryhmäkodeissa

Reipas ja hoitotyön arvoihin sitoutunut hoiva-avustaja – haluamme sinut hoitajan sijaiseksi ryhmäkoteihin. Meillä on tarjolla eri mittaisia hoitotyön sijaisuuksia. 

Opiskelija, lähihoitaja – sijaisuuksia ryhmäkodeissa ja kotihoidossa

Reipas ja hoitotyön arvoihin sitoutunut sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelija – haluamme sinut  hoitajan sijaiseksi ryhmäkoteihin tai kotihoitoon.

Lähihoitaja – kotihoito

Reipas ja hoitotyöhön sitoutunut lähihoitaja – haluamme sinut kotihoidon tiimiimme. Meitä on pieni, mukava hoitotyön porukka Puotilassa – lähde mukaan tuottamaan luotettavaa ja turvallista hoitoa asiakkaidemme koteihin Itä-Helsingin alueella. 

Lähihoitaja – muistisairaiden ryhmäkoti

Reipas ja hoitotyöhön sitoutunut lähihoitaja – haluamme sinut hoitotyön tiimiimme ryhmäkotiin, jossa hoidamme 15 muistisairasta vanhusta.

Tule meille töihin

Omakotisäätiö on luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Säätiössämme työskentelee 80 työntekijää vakituisessa työsuhteessa. Jokaisessa työyksikössä työntekijät voivat kehittää omaa toimintaansa ja vaikuttaa oman työn tekemiseen. Myös työvuorosuunnitteluun voi
vaikuttaa työaika-autonomian avulla. Työyksiköissä on lämmin ja välitön työilmapiiri.

Teemme työtä ammattitaidolla ja suunnittelemme täydennyskoulutusta toiminnasta nousevien tarpeiden mukaisesti. Työehtosopimuksena on AVAINTES.

Yhteystiedot

Puotilantie 3, 00910 Helsinki