Kuvataiteilija Anna-Lea Kopperin dokumentaarisessa näyttelyssä on esillä hänen eri sukupolvia osallistavien yhteisöllisen tunnetyöskentelyn tuotoksia Helsingin Omakotisäätiön vanhusten kanssa. Kymmenet valokuvat kertovat innovatiivisista, aktivoivista yhteisötaidemenetelmistä.

Osallistujat kokeilevat vanhoja muistoesineitä jakaessaan koskettavia lapsuuden tapahtumiaan ja tunteitaan. Jokainen osallistuja rakentaa huopaisen lapsuuden perhekartan, johon hän leikkaa perheenjäseniä kohtaan kokemansa tunteet niitä vastaavin värein ja muodoin. Näyttely välittää lapsuuden ja eri ikäpolvien herkkien kohtaamisten tunnelmia taiteilijan ideoimissa yhteisöpajoissa.

Kuvat: Copyright Anna-Lea Kopperi

Näyttelytiedot:

Omakotisäätiön Mäntylän aula, Puotilantie 3, 00910 Helsinki

Avoinna: ma-pe 9-11 & 15-17 max 5 henkilöä maskein & turvavälein

Yhteistyössä: Taiteen edistämiskeskus