Reipas ja hoitotyöhön sitoutunut lähihoitaja – haluamme sinut hoitotyön tiimiimme ryhmäkotiin, jossa hoidamme 15 muistisairasta vanhusta.

Itä-Helsingin Puotilassa toimivalla Omakotisäätiöllä on monipuolista palvelutuotantoa ikäihmisille. Meillä on viisi ryhmäkotia, kotihoitoa ja vuokra-asumista.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu huolenpito asukkaiden perushoidosta kokonaisvaltaisesti hyvän hoitotyön käytäntöjä noudattaen, asukkaiden toimintakyvyn ja arjen tukeminen kuntouttavalla työotteella, lääkehoito, opiskelijoiden ohjaus ja muut tehtävät kuten ulkoilu, viriketoiminta, haavahoito ja saattohoito. Vastuuhoitajamallin avulla turvaamme asukkaiden omannäköinen arki. Säätiön toiminnan perustana on yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.

Varmistamme kehittämistyöllä hoitotyömme eettisesti vahvaa pohjaa siten, että työyhteisössä on hyvä työskennellä. Riittävä henkilöstö on mielekkään työympäristön edellytys. Emme toimi minuuttiaikataululla vaan annamme aikaa ja osaamistamme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseksi. Työpaikkamme on savuton. Työehtosopimuksena on AVAINTES. Luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Tavoitteenamme on vanhusten hyvä elämä!

Palkka on 2103,62. Työaika on 3-vuorotyö. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (yli 12 kuukautta). Aloitus sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus, josta selviää suoritetut opinnot ja kokemus hoitotyöstä, lähetetään sähköisesti ositteeseen riikka.ahola@omakotisaatio.fi tai yhteydenottolomakkeella, joka löytyy tästä.  Hakemuksesta tulee myös ilmetä, kuuluuko Valviran rekisteriin. 

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, puhelinnumero 050 5289 520, riikka.ahola@omakotisaatio.fi