Reipas ja hoitotyöhön sitoutunut lähihoitaja – haluamme sinut kotihoidon tiimiimme. Meitä on pieni, mukava hoitotyön porukka Puotilassa – lähde mukaan tuottamaan luotettavaa ja turvallista hoitoa asiakkaidemme koteihin Itä-Helsingin alueella. Ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa työnantaja voi osallistua autokoulun kustannuksiin täydennyskoulutuksena.

Lähihoitaja toimii itseohjautuvan tiimin jäsenenä ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidosta kokonaisvaltaisesti hyvän hoitotyön käytäntöjä noudattaen, asukkaiden toimintakyvyn ja arjen tukemisesta kuntouttavalla työotteella, lääkehoidosta, opiskelijoiden ohjauksesta ja muista hoitotyön tehtävistä. Vastuuhoitajamallin avulla turvataan asiakkaiden omannäköinen arki. Säätiön toiminnan perustana on yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.

Kehitämme kotihoitoamme eettisesti vahvalle pohjalle siten, että työyhteisössä on hyvä työskennellä. Riittävä henkilöstö on mielekkään työympäristön edellytys. Emme toimi minuuttiaikataululla vaan annamme aikaa ja osaamistamme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseksi. Työpaikkamme on savuton.

Työehtosopimuksena on AVAINTES. Luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Tavoitteenamme on vanhusten hyvä elämä!

Palkka on 2294,47. Työaika on 2-vuorotyö. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (yli 12 kuukautta). Aloitus sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus, josta selviää suoritetut opinnot ja kokemus hoitotyöstä, lähetetään sähköisesti ositteeseen riikka.ahola@omakotisaatio.fi tai yhteydenottolomakkeella, joka löytyy tästä. Hakemuksesta tulee myös ilmetä, kuuluuko Valviran rekisteriin.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, puhelinnumero 050 5289 520, riikka.ahola@omakotisaatio.fi