Reipas ja hoitotyön arvoihin sitoutunut hoiva-avustaja – haluamme sinut hoitajan sijaiseksi ryhmäkoteihin. Meillä on tarjolla eri mittaisia hoitotyön sijaisuuksia. Otamme hoiva-avustajia myös ”keikkalistallemme”.

Itä-Helsingin Puotilassa toimivalla Omakotisäätiöllä on monipuolista palvelutuotantoa ikäihmisille. Meillä on viisi ryhmäkotia, kotihoitoa ja vuokra-asumista.

Hoitajan sijaisen työtehtäviin kuuluu huolenpito asukkaiden perushoidosta kokonaisvaltaisesti hyvän hoitotyön käytäntöjä noudattaen, asukkaiden toimintakyvyn ja arjen tukeminen kuntouttavalla työotteella ja muut tehtävät kuten ulkoilu ja viriketoiminta. Säätiön toiminnan perustana on yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.

Kehitämme kotihoitoamme eettisesti vahvalle pohjalle siten, että työyhteisössä on hyvä työskennellä. Riittävä henkilöstö on mielekkään työympäristön edellytys. Emme toimi minuuttiaikataululla vaan annamme aikaa ja osaamistamme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseksi. Työpaikkamme on savuton.

Työehtosopimuksena on AVAINTES. Luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Tavoitteenamme on vanhusten hyvä elämä!

Palkka on 1844,01 €/kk. Työaika on 2-vuorotyö.

Vapaamuotoinen hakemus ositteeseen riikka.ahola@omakotisaatio.fi tai yhteydenottolomakkeella, joka löytyy tästä.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, puhelinnumero 050 5289 520, riikka.ahola@omakotisaatio.fi